Averea "ascunsă" a lui Becali: "E peste Ţiriac! Vă spun sigur că e cel mai bogat om din România!" Câţi bani spune Dragomir că are de fapt patronul FCSB

Postat la 09 aprilie 2017 743 afişări

Cotat de revista Capital cu o avere de aproximativ 300 de milioane de euro, Gigi Becali ar fi de fapt cel mai bogat român, a afirmat Dumitru Dragomir într-o intervenţie la ProSport LIVE.

Averea "ascunsă" a lui Becali: "E peste Ţiriac! Vă spun sigur că e cel mai bogat om din România!" Câţi bani spune Dragomir că are de fapt patronul FCSB

Fostul preşedinte al LPF susţine că terenurile deţinute de patronul FCSB ar valora în acest moment între "două şi trei miliarde de euro", ceea ce l-ar pune pe acesta pe primul loc în clasamentul celor mai bogaţi români. În 2016, fostul mare tenismen Ion Ţiriac deţinea prima poziţie în TOP 300 Capital, cu o avere estimată la 1,6 miliarde de euro, în timp ce Becali era clasat pe locul 9, fiind depăşit de un alt afacerist implicat în fotbalul românesc, patronul Astrei, Ioan Niculae (locul 3 - cu o avere între 600 şi 700 de milioane de euro).

Din acest motiv, Dragomir se declară convins că Becali nu va avea probleme în a construi o echipă extrem de puternică, indiferent că va avea sau nu dreptul să folosească numele Steaua. Totuşi, fostul şef al LPF spune că Becali va câştiga şi războiul cu MApN pentru numele pierdut în instanţă.

"Becali e tare în toate situaţiile din lume. A băgat bani, şi-a făcut iarăşi echipă bunicică, are un antrenor destul de bun, pe Reghe. De acum înainte va cumpăra iar jucători şi îşi va face iar echipa, că are bani! 

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.