Autorităţile de la Wuhan interzic utilizarea autoturismelor începând de duminică

Autor: Andrei Vacaru Postat la 25 ianuarie 2020 135 afişări

Autorităţile de la Wuhan interzic utilizarea autoturismelor începând de duminică

Autorităţile locale din oraşul chinez Wuhan, care se confruntă cu un val de îmbolnăviri provocate de noul coronavirus, au anunţat că vor interzice începând de duminică circulaţia autoturismelor pentru limitarea răspândirii infecţiilor, informează site-ul agenţiei Reuters.

Potrivit informaţiilor publicate de autorităţi, va fi interzisă utilizarea autoturismelor personale, cu excepţia cazurilor de urgenţă.

Decizia vine în contextul în care serviciile de transport aerian, feroviar şi rutier au fost deja suspendate în acest oraş din centrul Chinei.

Conform celui mai recent bilanţ anunţat de autorităţile chineze, 26 de persoane au murit din cauza virusului apărut în oraşul Wuhan. În total, au fost confirmate 830 de cazuri în China.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
china,
wuhan,
epidemie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.