Atenţionare meteo de caniculă în toată ţara timp de trei zile. Temperaturile ajung la 38 de grade

Postat la 11 iulie 2016 167 afişări

Meteorologii au emis o atenţionare de caniculă, valabilă pentru zilele de 12,13 şi 14 iulie în toată ţara, în acestă perioadă fiind anunţate temperaturi maxime de 35...37 de grade Celsius şi local, în Delta Dunării, de 38 de grade Celsius.

Atenţionare meteo de caniculă în toată ţara timp de trei zile. Temperaturile ajung la 38 de grade

Atenţionarea meteo intră în vigoare marţi şi este valabilă până joi, perioadă în care vremea călduroasă va persista în toată ţara.

În primele două zile va fi caniculă în vest şi sud-vest unde vor fi valori maxime de 35...37 de grade. Joi, canicula va cuprinde şi regiunile sudice şi centrale, iar în Lunca Dunării se vor înregistra temperaturi în jurul a 38 de grade. Disconfortul termic se va accentua, astfel că indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge pragul critic de 80 de unităţi pe areale din ce în ce mai extinse.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/atentionare-meteo-de-canicula-in-toata-tara-timp-de-trei-zile-temperaturile-ajung-la-38-de-grade-15523798
15523798
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.