Atac terorist la Grenoble: un cadavru decapitat a fost descoperit în apropierea unei uzine

Autor: Iuliana Enache Postat la 26 iunie 2015 350 afişări

Un cadavru decapitat a fost găsit vineri în apropierea unei uzine din Saint-Quentin-Fallavier în Isere, în sud-estul Franţei, unde a fost comis un atentat, relatează AFP în pagina electronică.

O explozie a provocat moartea unei persoane şi rănirea altor câtorva într-o uzină de gaz industrial din Isere. Potrivit informaţiilor obţinute de cotidianul Le Monde, deflagraţia a fost provocată de două persoane care au intrat cu maşina în uzina Air Products din Saint-Quentin-Fallavier.

Unul dintre atacatori a fost reţinut de jandarmi. La faţa locului au fost găsite bannere în arabă care nu au fost încă expertizate. Un cadavru decapitat a fost găsit în apropierea uzinei.

Potrivit cotidianului Le Dauphiné libéré, unul dintre atacatori şi-a declarat apartenenţa la Statul Islamic.

AFP relatează că ministrul francez de Interne Bernard Cazeneuve se va deplasa "imediat" la faţa locului, în timp ce Le Dauphiné libéré susţine că a fost sesizat Parchetul antiterorism.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FRANŢA,
ATENTAT,
/actualitate/atac-terorist-la-grenoble-un-cadavru-decapitat-a-fost-descoperit-in-apropierea-unei-uzine-14506410
14506410
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.