Artă neconvenţională: cum să creezi imagini spectaculoase folosind elemente banale de pe stradă (GALERIE FOTO)

Autor: Anca Barbulescu Postat la 26 martie 2013 223 afişări

Fotograful rus Alexey Menschikov este pasionat de o formă cel puţin neobişnuită de artă. Se foloseşte de elemente dintre cele mai comune pe care le găseşte pe stradă, de la crăpături în asfalt şi până la capace de canal sau diverse forme create în zăpadă sau pe un perete cu vopseaua cojită.

Ca maitoţi artiştii din sfera modernistă, despre Alexey Menschikov nu se ştiu prea multe, scrie TwistedShifter, însă creaţiile sale sunt cât se poate de neconvenţionale. Fotograful compune imaginile sale folosind elemente foarte la îndemână de pe stradă. A creat, de pildă, o imagine cu un saxofon format de umbre sau cu o chitară din vopseaua cojită de pe un zid.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/arta-neconventionala-cum-sa-creezi-imagini-spectaculoase-folosind-elemente-banale-de-pe-strada-galerie-foto-10691186
10691186
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.