Are doar 18 ani, dar este principalul motiv pentru care un brand de modă obscur are peste 3 milioane de fani

Postat la 10 iunie 2017 20041 afişări

Are doar 18 ani, dar este principalul motiv pentru care un brand de modă obscur are peste 3 milioane de fani

Scarlett Leithold, model de 18 ani, este unul dintre motivele pentru care brandul italian Brandy Melville a devenit foarte popular în Statele Unite, informează Business Insider.

Compania are doar 18 magazine în Statele Unite, dar este clasat pe locul întâi în preferinţele adolescenţenţilor americani, conform unui sondaj realizat de Piper Jaffray.

Creşterea înregistrată de companie se datorează, în parte, contului de Instagram al companiei, care are aproape 3 milioane de fani, dar şi datorită frumuseţii lui Scarlett Leithold.

Modelul este foarte activ pe Instagram unde are peste 700.000 de fani.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/are-doar-18-ani-dar-este-principalul-motiv-pentru-care-un-brand-de-moda-obscur-are-peste-3-milioane-de-fani-14722295
14722295
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.