Arafat: Incendiul a fost lichidat în 3 minute, celelalte pavilioane nu au fost afectate

Autor: Dorin Oancea Postat la 11 noiembrie 2021 50 afişări

Incendiul de la spitalul din Ploieşti a fost anunţat la ora 4 şi un sfert, echipele de intervenţie au ajuns în 10 minute şi au lichidat focul în trei minute, a declarat joi dimineaţă secretarul de stat Raed Arafat, ajuns la faţa locului.

Arafat: Incendiul a fost lichidat în 3 minute, celelalte pavilioane nu au fost afectate

Celelalte pavilioane ale spitalului nu au fost afectate de incendiu, existând doar o problemă, cu încălzirea, care urmează să fie remediată, a declarat secretarul de stat.

Doi pacienţi au murit într-un incendiu izbucnit într-un salon al spitalului suport COVID Movila Vulpii din Ploieşti. 15 pacienţi au fost evacuaţi la Spitalul Judeţean Ploieşti.

Incendiul s-a manifestat într-un salon de la parterul clădirii, pe o suprafaţă de aproximativ 20 mp. În salon se afla o infirmieră care a suferit arsuri pe 40% din suprafaţa corpului şi a fost transferată la spitalul Floreasca din Bucureşti.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
arafat,
spital,
incendiu,
interventie,
raed arafat

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.