Aproximativ 800 de sindicalişti protestează la Guvern pentru rezolvarea problemelor din energie

Postat la 13 martie 2014 31 afişări

Aproximativ 800 de persoane, din toate sindicatele din industrie, protestează, joi, la sediul Guvernului, cerând soluţionarea urgenţă a OUG privind producerea energiei din surse regenerabile, oprirea suprataxării energiei electrice şi liberalizarea rapidă a preţului la gaze naturale.

Aproximativ 800 de sindicalişti protestează la Guvern pentru rezolvarea problemelor din energie

 Cei aproximativ 800 de sindicalişti afiliaţi Cartel Alfa protestează lângă sediul Guvernului, fără a perturba circulaţia auto. Zona în care se desfăşoară pichetul este securizată de Jandarmerie.

Protestatarii afişează bannere cu mesaje precum "Milioane de români aduc prosperitate mafiei din energie" şi "Guvernanţi, nu sărăciţi poporul!".

Totodată, ei strigă "Solidaritate", fluieră şi flutură steaguri cu numele federaţiilor sindicale pe care le reprezintă.

Peste 150 de sindicalişti ai federaţiilor din industrie s-au adunat şi miercuri în Capitală şi au pichetat sediul Curţii Constituţionale.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/aproximativ-800-de-sindicalisti-protesteaza-la-guvern-pentru-rezolvarea-problemelor-din-energie-12257822
12257822
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.