Aproape o tonă de canabis, în microbuzul unui sârb, la Giurgiu. Drogurile valorează 9 milioane euro

Postat la 06 octombrie 2019 160 afişări

Aproape o tonă de canabis, în microbuzul unui sârb, la Giurgiu. Drogurile valorează 9 milioane euro

Aproape o tonă de canabis, care valorează aproximativ nouă milioane de euro pe piaţa neagră, a fost descoperită, duminică, de poliţiştii de frontieră de la Giurgiu în interiorul unui microbuz condus de un cetăţean sârb în vârstă de 32 de ani, care voia să intre în România, anunţă DIICOT.

Duminică, în jurul orei 00.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat ca să intre în România un cetăţean sârb, în vârstă de 32 de ani, la volanul unui microbuz, înmatriculat în Serbia.

Poliţiştii de frontieră i-au controlat microbuzul şi au descoperit, în interior, mai mulţi saci de rafie, de culoare albă, iar în interiorul fiecărui sac erau mai multe pachete ambalate în folie de staniol, ce cântăreau, în total, aproximativ 750 kilograme de canabis.

Cercetările sunt făcute în acest dosar de procurorii D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Giurgiu, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul S.C.C.O. Giurgiu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic internaţional de droguri de risc, respectiv introducerea în ţară de droguri de risc, fără drept.

Dacă ar fi fost comercializate pe piaţa neagră, drogurile ar valora aproximativ 9.000.000 euro.

Sursa: mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.