De ce aleg unii bărbaţi să se radă cu aparate de ras de acum 100 de ani?

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 05 octombrie 2019 169 afişări

Deşi au la dispoziţie variante moderne, nu puţini sunt bărbaţii care se îndreaptă spre soluţiile din trecut atunci când vine vorba de bărbierit, scrie Wall Street Journal.

De ce aleg unii bărbaţi să se radă cu aparate de ras de acum 100 de ani?

Se caută aparatele clasice de ras intrate în uz acum mai bine de o sută de ani, cărora li se pot înlocui lamele, interesul fiind suficient de mare cât să apară site-uri sau grupuri pe Facebook care să-i înveţe pe bărbaţi cum să le folosească astfel încât să se radă bine şi să nu se taie, precum şi ce produse să cumpere.

Unii dintre cei care s-au întors la vechile aparate au adevărate colecţii, iar mulţi dintre ei susţin că motivul pentru care au renunţat la alternativele moderne este acela că aparatele clasice rezistă mult, iar lamele se pot recicla, ceea ce le permite utilizatorilor să contribuite la reducerea poluării mediului înconjurător. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
poluare,
barbati,
refuz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.