Apple va majora preţurile App Store în mai multe ţări, începând cu luna octombrie

Autor: Dorin Oancea Postat la 20 septembrie 2022 39 afişări

Apple Inc a anunţat că preţurile aplicaţiilor şi achiziţiilor în aplicaţii de pe App Store vor creşte în mai multe ţări, inclusiv în Japonia, Malaezia şi în toate teritoriile care folosesc moneda euro, începând de luna viitoare, scrie Reuters.

Apple va majora preţurile App Store în mai multe ţări, începând cu luna octombrie

Noile preţuri, cu excepţia abonamentelor cu reînnoire automată, vor intra în vigoare începând cu 5 octombrie, a precizat Apple într-o postare pe blog.

Aceste modificări vor reflecta, de asemenea, noile reglementări pentru Apple în Vietnam privind colectarea şi remiterea taxelor aplicabile, fiind vorba de taxa pe valoarea adăugată (TVA) şi, respectiv, de impozitul pe profit (CIT) la cote de 5%, a adăugat compania.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
apple,
preţuri,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.