APEL CĂTRE FERMIERI: „În Ardeal, încă se munceşte!”, consideră Mihaela Neagu, acţionarul fabricilor de zahăr Bod şi Luduş

Autor: Publicitate Postat la 16 ianuarie 2024 47 afişări

APEL CĂTRE FERMIERI: „În Ardeal, încă se munceşte!”, consideră Mihaela Neagu, acţionarul fabricilor de zahăr Bod şi Luduş

În calitate de acţionar al fabricilor de zahăr Bod şi Luduş, fac un apel către toţi fermierii din Alba, Sibiu, Braşov, Covasna, Mureş, Cluj şi nu numai, să ne contacteze şi să vină să semneze contractele pentru sfeclă de zahăr, deoarece, încă din luna decembrie, noi suntem în plină perioadă de contractare pentru cantităţile pe care le vom achiziţiona în acest an de la ei! Până acum, de la fermierii din aceste judeţe am reuşit deja să contractăm peste 5000 ha de sfeclă de zahăr, semn că în Ardeal oamenii încă muncesc, înţeleg importanţa muncii lor şi se dedică misiunii pe care o au în faţa consumatorilor de produse româneşti.

Înţeleg demersul fermierilor la nivel naţional, însă economia trebuie să-şi urmeze cursul, iar implicarea fiecăruia dintre noi este în acest moment esenţială pentru tot ce se va întâmpla cu agricultura României în 2024. Faptul că anul trecut, fermierii, care ne-au fost parteneri, au reuşit să obţină un profit de peste 10.000 lei/ha de sfeclă de zahăr cultivată, este un semn că putem şi în România să producem, ca să nu mai fim nevoiţi să importăm materie primă pentru a susţine consumul autohton. Dacă încetează importul de produse agricole din Ucraina, iar statul ar fi mai vigilent la punctele de frontieră, multe dintre probleme s-ar rezolva. Mai mult, AFIR oferă fonduri pentru culturi, ceea ce iarăşi este un semn că se poate face agricultură la standarde, cu mobilizare şi implicare.

Le mulţumesc pe această cale tuturor fermierilor care s-au mobilizat până acum şi care nu au timp de grevă, tocmai pentru că înţeleg importanţa muncii lor!

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fermieri,
zahar,
munca,
actionari,
apel

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.