Anunţul neaşteptat făcut de KFC şi Pizza Hut

Postat la 13 mai 2015 1425 afişări

Anunţul neaşteptat făcut de KFC şi Pizza Hut

Lanţurile de restaurante KFC şi Pizza Hut se extind cu două noi locaţii în Bucureşti, în cadrul Mega Mall. Restaurantele vor fi deschise publicului începând din 14 mai, data inaugurării noului centru comercial.

Restaurantul KFC este situat în zona food-court a Mega Mall, fiind rezultatul unei investiţii de 350.000 euro. Noua locaţie acoperă o suprafaţă de 175 mp şi în cadrul acesteia vor lucra 50 de locuri de muncă.

Noul restaurant Pizza Hut din Bucureşti reprezintă o investiţie de 420.000 euro şi are o suprafaţă de 229 mp. Odată cu această deschidere au fost create 35 noi locuri de muncă. Restaurantul este situat la etajul 2, în zona food-court a noului mall.

“Suntem bucuroşi să extindem reţeaua de restaurante din Bucureşti, pentru a fi cât mai aproape de cei care ne apreciază produsele. Dezvoltarea unui nou centru comercial în zona de est a oraşului va schimba dinamica acestei zone şi ne dorim ca produsele KFC şi Pizza Hut să facă parte din experienţa Mega Mall. Primim frecvent sugestii de noi locaţii de la fanii KFC şi Pizza Hut şi ne bucurăm de fiecare dată când reuşim să le fim în proximitate”, declară Monica Eftimie, chief marketing officer KFC şi Pizza Hut.

Odată cu inaugurarea celor două restaurante, reţeaua KFC în România ajunge la 54 de unităţi, iar reţeaua Pizza Hut atinge 16 restaurante în Bucureşti şi marile oraşe.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/anuntul-neasteptat-facut-de-kfc-si-pizza-hut-14257101
14257101
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.