Anunţul făcut de Alexandra Copos de Prada. ”Decizia a fost personală...”

Postat la 10 aprilie 2016 2168 afişări

Reacţia vine ca urmare a articolelor apărute în presă potrivit cărora Alexandra Copos de Prada ar fi fost concediată de tatăl ei

Anunţul făcut de Alexandra Copos de Prada. ”Decizia a fost personală...”

Reacţia vine ca urmare a articolelor apărute în presă potrivit cărora Alexandra Copos de Prada ar fi fost concediată de tatăl ei din cauza investiţiilor făcute în cadrul companiei.

“Investiţiile în industria hotelieră sunt absolut necesare la o anumită perioadă de timp pentru a menţine şi chiar ridica standardul de calitate cu care ne-am obisnuit oaspeţii până acum. Ana Hotels înţelege să-şi menţină poziţia de lider pe piaţă atât prin calitatea produselor sale hoteliere cât şi prin calitatea serviciilor pe care le oferă”, a mai declarat Alexandra Copos de Prada.

 

Vedeţi AICI decizia luată de Alexandra Copos 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anunt,
george copos,
prada
/actualitate/anuntul-facut-de-alexandra-copos-de-prada-decizia-a-fost-personala-15227271
15227271
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.