Anunţ de ultimă oră făcut de Gabriela Firea! Ce îi aşteaptă pe bucureşteni

Postat la 21 septembrie 2017 1131 afişări

Primăria Capitalei va demara procedura de achiziţie a 100 de ambulanţe pentru Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, primarul Gabriela Firea.

Anunţ de ultimă oră făcut de Gabriela Firea! Ce îi aşteaptă pe bucureşteni

"Aceste 100 de ambulanţe sunt necesare deoarece actualul parc de intervenţie al SABIF conţine 108 ambulanţe, dintre care aproape 70 sunt depăşite din punct de vedere tehnic. Din discuţia cu doamna Alis Grasu (managerul SABIF - n.r.) am înţeles că sunt - de foarte multe ori şi medicii, şi asistentele acţionează eroic - probleme în ceea ce priveşte maşinile de ambulanţă dotate corespunzător cu care să se ajungă la pacienţi", a spus edilul.

Potrivit acesteia, cele 100 de ambulanţe costă 8,5 milioane de euro,scrie realitatea.net

"Suma totală pentru achiziţia celor 100 de ambulanţe este de 8,5 milioane de euro. 4,6 milioane de euro din această sumă vor proveni din dividendele pe care le are de încasat Primăria Generală de la Apa Nova, pachetul pe care îl deţine Municipalitatea de 16,31%, iar restul de sumă va fi acoperită din bugetul local. Consider că nu este o cheltuială, ci o investiţie în sănătatea bucureştenilor şi a ilfovenilor", a mai spus Firea.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.