Antreprenorul român care a fondat cel mai mare lanţ de cafenele din ţară

Autor: Ioana Matei Postat la 08 martie 2017 1231 afişări

Antreprenorul român care a fondat cel mai mare lanţ de cafenele din ţară

5togo, cea mai accesată franciză românească de horeca din România, a atins pragul de 40 de unităţi, devenind astfel cel mai mare lanţ de cafenele de pe teritoriul ţării, cea mai recentă cafenea fiind deschisă în zona Dimitrie Leonida pe strada Oituz, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei.  

Cu o cifră de afaceri de 1,2 milioane de EUR per grup, 5togo a încheiat anul cu 36 de cafenele, deschizând deja în primele 2 luni ale acestui an, încă 4 locatii, urmând a se mai deschide încă 5 în următoarele 45 de zile. 

”Noul 5 to go a fost gândit ca un coffee shop de cartier. A fost deschis în locul unui apartament de doua camere transformat în spaâiu comercial. Am primit feedback pozitiv din partea locatarilor din zonă care ne-au spus că se bucură că exista o astfel de locaţie în apropierea locuinţei lor” spune Radu Savopol, cofondator 5togo. 

Cea mai recentă cafenea 5togo este deţinută de  doi antreprenori, un avocat şi un producător de termopane, iar investiţia în aceasta a fost de 17.000 de euro, încluzând amenajarea spaţiului, francizarea şi întreaga aparatură necesară. 

Planul fondatorului 5togo Radu Savopol, pe termen mediu, este de a atinge 100 de unităţi până la finalul anului 2018, şi lansare a încă două noi concepte, 5togo coffee spot şi 5togo+ în următorul an. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.