Antreprenoarea care a făcut din pasiunea ei pentru prăjituri o afacere de aproape trei milioane de euro în Bucureşti

Autor: Ioana Matei Postat la 18 decembrie 2019 1820 afişări

Antreprenoarea care a făcut din pasiunea ei pentru prăjituri o afacere de aproape trei milioane de euro în Bucureşti

Grace Couture Cakes, afacerea axată pe producţia de prăjituri couture înfiinţată de antreprenoarea Alina Sudriu, a anunţat lansarea primului magazin online din România  dedicat dulciurilor şi cadourilor de cofetărie couture. Brandul creat de Alina Sudriu devine astfel primul atelierul de cofetărie couture din România care oferă clienţilor întreaga gamă de produse haute- confiserie online, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei.

„De 7 ani, venim în întâmpinarea clienţilor noştri nu doar cu produse premium, dar şi servicii adaptate nevoilor şi stilului lor de viaţă. Am deschis cele trei Cake Shop-uri Grace Couture Cakes, din Piaţa Dorobanţi nr. 5, Băneasa Shopping City (Parter) şi Promenada Mall (Parter), pentru a le aduce deserturile preferate, mereu proaspete, la îndemână. Lansăm acum primul primul online Cake Shop din România, luând în calcul dorinţele clienţilor noştri, şi obiceiurile lor de consum. Este un pas pe care îl evaluăm deja de acum doi ani, şi pentru care ne-am pregătit în ultimul an, astfel  încât experienţa online a clienţilor noştri să fie impecabilă, aşa cum i-am obişnuit în relaţia cu consultanţii noştri de vânzări în magazine,” a declarat Alina Sudriu, fondator Grace Couture Cakes.

În anul 2016 Grace Couture Cakes a făcut primul pas pe piaţa de retail, prin deschiderea primului Cake Shop, la parterul Băneasa Shopping City, urmată în 2017 de lansarea celui de-al doilea punct de retail în Bucureşti, de data aceasta stradal, în Piaţa Dorobanţi. La sfârşitul lunii martie 2019 Grace Couture Cakes a deschis cel de-al treilea Cake Shop din Bucureşti, la parterul centrului comercial Promenada Mall.

Pentru anul 2019, compania estimează o cifră de afaceri cumulată pentru cele trei locaţii de retail cuprinsă între 1- 1,1 milioane de euro, iarveniturile cumulate pentru zona de evenimente şi Cake Shops fiind estimate la 1,65 milioane de euro.

Lansat în 2012, în Bucureşti, ca primul atelier de cofetărie couture din România, Grace Couture Cakes este recunoscut ca fiind cel mai bun furnizor de dulciuri pentru evenimente, atelierul producând torturi şi prăjituri pentru nuntă, botez sau alte evenimente private şi corporate.

Grace Couture Cakes are 60 de angajaţi şi două laboratoare cu capacitate mare de producţie, precum şi un sistem de distribuţie proprie.

Grace Couture Cakes a fost primul atelier de cofetărie din România care a introdus colecţii de prăjituri şi torturi, dezvoltate pornind de la tendinţele internaţionae în domeniu, fiind un jucător important pe segmentul cofetăriei premium. Reţetele sunt dezvoltate într-un proces complex, ce durează luni de zile, pentru a ajunge la forma dorită, atât în ceea ce priveşte gustul, cât şi designul final al produsului.  În dezvoltarea produselor sunt folosite tehnici artizanale şi tehnologie de top în domeniul cofetăriei. Atelierul foloseşte ingrediente 100% naturale, de cea mai bună calitate.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.