Antonescu: Nu suntem de acord cu începerea de azi a campaniei pentru europarlamentare

Postat la 22 aprilie 2013 23 afişări

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că este normal ca PSD şi PNL să meargă pe liste separate la europarlamentare şi că ar fi fost de preferat un anunţ făcut de către USL, nu unilateral, doar de PSD, precizând însă că PNL nu este de acord cu începerea de luni a campaniei electorale.

Antonescu: Nu suntem de acord cu începerea de azi a campaniei pentru europarlamentare

 Antonescu a spus că este normal ca PSD şi PNL să candideze pe liste separate la europarlamentare pentru că aceste alegeri sunt "de culoare, de familie politică europeană".

Preşedintele PNL a mai spus că ar fi fost de preferat o discuţie în USL despre acest fapt şi un anunţ comun, nu declaraţia unilaterală venită din partea PSD.

Liderul liberal a spus că PNL nu este de acord cu începerea campaniei electorale pentru europarlamentare înainte cu un an de data acestor alegeri.

"Sper că Ponta a vorbit simbolic, nu este nevoie de o campanie de un an", a spus Antonescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/antonescu-nu-suntem-de-acord-cu-inceperea-de-azi-a-campaniei-pentru-europarlamentare-10779946
10779946
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.