Anthony LaPaglia divorţează pentru a doua oară

Autor: Florin Badescu Postat la 04 aprilie 2015 161 afişări

Actorul australian Anthony LaPaglia, starul serialului de televiziune "Dispăruţi fără urmă", a depus actele prin care solicită divorţul de cea de-a doua soţie a sa, actriţa Gia Carides, informează contactmusic.com.

Artistul, în vârstă de 56 de ani, semnase documentele oficiale încă de pe 19 februarie, invocând motivul diferenţelor ireconciliabile, însă le-a depus la un tribunal din California abia în această săptămână, precizează site-ul TMZ.com.

Anthony LaPaglia solicită instanţei americane să îi acorde custodie comună asupra fiicei pe care o are din căsnicia cu Gia Carides - Bridget, în vârstă de 12 ani. Actorul a fost de acord să îi plătească fostei sale soţii o pensie alimentară.

Anthony LaPaglia şi Gia Carides s-au cunoscut în 1994 în timpul filmărilor de la "Paperback Romance" şi s-au căsătorit în 1998. Fiica lor s-a născut în ianuarie 2003.

Aceasta a fost cea de-a doua căsnicie a starului australian. El a fost căsătorit şi cu actriţa Cherie Michan.

Anthony LaPaglia este un actor australian cu o filmografie bogată, devenit celebru după ce a interpretat rolul agentului FBI Jack Malone în serialul american "Dispăruţi fără urmă/ Without a Trace", pentru care a câştigat un Glob de Aur la categoria "cel mai bun actor într-un serial-dramă".

A impresionat şi cu rolul Simon Moon din serialul "Frasier", pentru care a câştigat un premiu Primetime Emmy la categoria "cel mai bun actor invitat într-un serial-comedie". În ultimii ani, starul australian s-a remarcat şi cu evoluţia sa din franciza animată "Happy Feet", în care a asigurat vocea personajului Boss Skua.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ANTHONY LAPAGLIA,
DIVORŢ,
/actualitate/anthony-lapaglia-divorteaza-pentru-a-doua-oara-14106403
14106403
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.