Angajatul care a fost dat afară pentru că îşi făcea treaba mult prea bine

Postat la 27 mai 2017 435 afişări

Angajatul care a fost dat afară pentru că îşi făcea treaba mult prea bine

Ralph Body era portar în cadrul unei clădiri luxoase din New York deţinute de compania Heatherwood Communities. Bărbatul în vârstă de 41 de ani a povestit publicaţiei New York Post că ar fi făcut orice ca să asigure confortul chiriaşilor clădirii oferindu-le ajutorul întotdeauna cu un zâmbet pe faţă.

Totuşi, Body a declarat că proprietarii clădirii nu puteau să suporte felul său vesel în care îşi ducea la îndeplinire sarcinile. A spus că disponibilitatea lui de a oferi ajutorul chiriaşilor era observată, dar că a fost totuşi concediat. "Mi-au spus<ştim că ai făcut-o cu bună intenţie, dar din păcate te porţi prea frumos cu chiriaşii>" a declarat Body pentru publicaţia americană.

Pus în situaţia de a se apăra, Body a replicat că făcea doar ceea ce era rugat să facă. Managementul Heatherwood i-a spus că acest lucru nu contează şi l-au concediat adăugând "Din păcate, în acest caz, tipii de treabă nu sunt câştigători.", potrivit declaraţiilor portarului.

 “Ne-a fost adus la cunoştinţă că Ralph nu a îndeplinit sarcinile şi procedurile PBS şi, după ce s-a discutat cu el în repetate rânduri, a fost decizia lor să îi dea în îngrijire o altă clădire” este replica oferită de reprezentanţii companiei Heatherwood Communities într-o scrisoare către New York Post şi care plasează vina legată de concedierea lui Ralph Body  firmei de managementul facilităţilor în care lucra, PBS.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/angajatul-care-a-fost-dat-afara-pentru-ca-isi-facea-treaba-mult-prea-bine-16387958
16387958
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.