Angajata unei primării, terorizată de edil: "Se răzbună că nu l-am votat"

Postat la 16 august 2017 144 afişări

Angajata unei primării a ajuns la spital după ce ar fi fost jignită şi umilită de primar: "Se răzbună că nu l-am votat", spune aceasta.

Angajata unei primării, terorizată de edil: "Se răzbună că nu l-am votat"

O angajată a Primăriei Dumbrava, judeţul Prahova, a ajuns, miercuri, la spital, după ce i s-a făcut rău la serviciu. Femeia spune că primarul a transferat-o pe un post prin care a primit şi atribuţii de femeie de serviciu. ”M-a terorizat. Se răzbună că nu l-am votat”, spune angajata.

Miercuri, un echipaj al Ambulanţei Prahova a fost solicitat să acorde primul ajutor la Primăria Dumbrava unei angajate, scrie Mediafax.

”Am deplasat un echipaj tip B2, era o femeie, angajată a Primăriei, cu stare lipotimică. Am transportat-o la spital", a declarat purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Prahova, George Duţă, scrie realitatea.net

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
angajata,
razbunare,
refuz,
votare,
primari,
edil,
spital,
primar

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.