ANAF va trimite scrisori firmelor din Bucureşti şi Ilfov cu explicaţii privind eşalonarea datoriilor

Postat la 30 aprilie 2014 80 afişări

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) va trimite scrisori către firmele mijlocii din Bucureşti şi Ilfov prin care va detalia detalia informaţiile necesare solicitării facilităţilor la plată, în cadrul unui proiect pilot care se va derula până la finele acestui an, informează instituţia.

ANAF va trimite scrisori firmelor din Bucureşti şi Ilfov cu explicaţii privind eşalonarea datoriilor

 "Agenţia Naţională de Administrare Fiscală îşi doreşte să vină în spijinul contribuabililor cu dificultăţi financiare, explicându-le personalizat despre posibilitatea de a beneficia de facilităţi la plata obligaţiilor fiscale restante, în vederea eliminării riscului de blocaj financiar al firmei ce poate fi determinat de aplicarea prevederilor Codului de Procedură Fiscală referitoare la executarea silită", se arată într-un comunicat al instituţiei.

Proiectul are ca scop final recuperarea arieratelor fiscale înregistrate de contribuabilii mijlocii din municipiul Bucureşti si judeţul Ilfov .

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/anaf-va-trimite-scrisori-firmelor-din-bucuresti-si-ilfov-cu-explicatii-privind-esalonarea-datoriilor-12557384
12557384
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.