ANAF începe REVOLUŢIA. Schimbările pe care Fiscul vrea să le facă. Ce trebuie să ştie contribuabilii

Autor: Mona Scarisoreanu Postat la 15 iulie 2017 497 afişări

ANAF începe REVOLUŢIA. Schimbările pe care Fiscul vrea să le facă. Ce trebuie să ştie contribuabilii

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală propune, printr-un proiect de ordin, aprobarea unui formular special, formularul 700 "Declaraţie de înregistrare/modificare a categoriilor de obligaţii fiscale declarative înscrise în vectorul fiscal", în vederea eficientizării administrării fiscale. 

Prin acest formular, contribuabilii vor avea posibilitatea de modificare, prin intermediul Internetului, a categoriilor de obligaţii fiscale declarative, care, potrivit legii, sunt înscrise în vectorul fiscal, cu excepţia solicitării de înregistrare în scopuri de TVA. 

Acesta este doar începutul. Vedeţei AICI ”revoluţia” ANAF. Schimbările pe care Fiscul vrea să le facă. Ce trebuie să ştie contribuabilii

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ANAF,
FISCALITATE,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.