Ana Hotels a ajuns la venituri de 6,5 mil. euro anul acesta, în Poiana Braşov, în creştere cu 7% faţă de 2018

Autor: Florentina Niţu Postat la 17 decembrie 2019 49 afişări

Ana Hotels a ajuns la venituri de 6,5 mil. euro anul acesta, în Poiana Braşov, în creştere cu 7% faţă de 2018

Grpul Ana Hotels a ajuns la o cifră de afaceri de 6,5 mil. euro anul acesta în Poiana Braşov cu cele trei hoteluri pe care le deţine, Sport, Bradul şi Poiana. Veniturile au fost în creştere cu 7% faţă de anul trecut. La nivelul întregului grup, ce cuprinde şi hotelurile Athenee Palace Hilton şi Crowne Plaza, din Bucureşti, precum şi Europa, din Eforie Nord, cifra de afaceri a crescut cu 10%. Grupul Ana Hotels a avut în 2018 venituri de 235,5 mil. lei, conform datelor de la Ministerul de Finanţe.

„Raportat la Poiana Braşov, cele trei hoteluri Ana Hotels, au avut în 2019 o cifră de afaceri de 6,5 milioane de euro, în creştere cu 7% faţă de anul trecut”, a spus Carmina Gal, directorul Ana Hotels din Poiana Braşov.

Hotelurile Ana Hotels din Poaiana Braşov sunt de patru stele – Sportul şi Bradul, respective trei stele Poiana. Primele două hoteluri au în totalitate 160 de camera, iar ultimul hotel are trei stele. Gruppul este controlat de cunoscutul om de business George Copos.

În condiţiile în care s-a renunţat în acest an s-a renunţat la vacanta intersemestriala (31/01-10/02), estimeazăm o menţinere a cifrei de afaceri obţinute in sezonul de iarna trecut 18-19.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
brasov,
crestere,
poiana brasov,
venituri,
hoteluri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.