Ambasada SUA avertizează: Escrocherii care vizează programul Diversity Visa

Autor: Cosmin Pirv Postat la 18 aprilie 2022 119 afişări

Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucureşti avertizează asupra unor escrocherii care vizează programul Diversity Visa.

Ambasada SUA avertizează: Escrocherii care vizează programul Diversity Visa

Potrivit unei postări pe pagina de Facebook a Ambasadei SUA, în ultimele zile un număr mare de persoane au fost contactate prin e-mail pentru a fi înştiinţate că au fost selecţionate în programul Diversity Visa cerându-li-se să completeze formulare cu datele lor personale.

„Nu furnizaţi datele dumneavoastră personale unor pretinşi <consultanţi de viză>, care încearcă să vă păcălească oferindu-vă asistenţă contra unor sume de bani”, transmit reprezentanţii Ambasadei.

Aceştia reamitesc că pentru programul Diversity Visa participarea a avut loc în perioada 6 octombrie - 9 noiembrie 2021.

Reprezentanţii Ambasadei spun că singurul mod de a afla dacă o persoană a fost selectată este să verifice personal, după 7 mai 2022, pe pagina oficială de internet a Departamentului de Stat la: https://dvprogram.state.gov/.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ambasada,
sua,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.