Allianz-Ţiriac lansează un nou tip de asigurare a proprietăţii şi bunurilor, cu limite de despăgubire de 10.000 euro şi 50.000 de euro

Postat la 28 august 2019 54 afişări

Allianz-Ţiriac lansează un nou tip de asigurare a proprietăţii şi bunurilor, cu limite de despăgubire de 10.000 euro şi 50.000 de euro

Allianz-Ţiriac a lansat un nou produs de asigurare a proprietăţii şi bunurilor - My Home - destinat exclusiv persoanelor fizice şi structurat sub for­ma a trei pachete de asigurare construite pro­gresiv: Confort, Extra şi Max. Conţinutul pache­telor şi preţul acestora urmează să fie corelate cu ne­voile de protecţie şi cu bugetul pro­prietarilor de locuinţe.

Indiferent de pachetul ales, clienţii vor beneficia de acope­rirea privind răspunderea civilă legală, valabilă pen­tru proprietar şi membrii familiei aflaţi în în­gri­jire, atât pentru evenimente pro­duse în interiorul lo­cuinţei asigurate, cât şi în exteriorul acesteia, având două limite de des­păgubire, 10.000 de euro, respectiv 50.000 de euro, potrivit informaţiilor transmise de asigurător.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
asigurare,
allianz,
allianz-tiriac,
bunuri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.