Alertă în Germania. Cei mai mare număr de noi infecţii, de la începutul pandemiei

Autor: Andreea Tobias Postat la 04 noiembrie 2021 539 afişări

Germania anunţă joi un număr record de infecţii de la începutul pandemiei: 33.949 de cazuri noi de ieri până acum.

Alertă în Germania. Cei mai mare număr de noi infecţii, de la începutul pandemiei

Institutul Robert Koch a înregistrat 33.949 de cazuri noi Covid în 24 de ore în Germania, cu 6.000 mai multe decât săptămâna trecută, şi 169 de decese, conform ANSA.

Numărul de infecţii reprezintă un record absolut de la începutul pandemiei, deoarece cel mai mare număr de cazuri pozitive înregistrate în 24 de ore a fost pe 18 decembrie. Atunci au fost anunţate 33.777 de noi contaminări.

Cu toate acestea, indicatorul de spitalizare, care măsoară gradul de încărcare a unităţilor de terapie intensivă la 100.000 de locuitori, este încă la nivelul de miercuri, de 3,62, departe de recordul de 15,5 stabilit la Crăciunul trecut.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
germania,
covid,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.