Al-Qaida ironizează o operaţiune a SUA în Yemen, numindu-l pe Donald Trump "prostul de la Casa Albă"

Postat la 07 februarie 2017 177 afişări

Qassim al-Rimi, liderul organizaţiei teroriste Al-Qaida în Peninsula Arabia a ironizat, într-o înregistrare, o operaţiune militară eşuată a Statelor Unite în Yemen, numindu-l pe preşedintele american, Donald Trump, "noul prost de la Casa Albă", relatează CNN.

Al-Qaida ironizează o operaţiune a SUA în Yemen, numindu-l pe Donald Trump "prostul de la Casa Albă"

Membri ai unităţilor speciale americane au efectuat pe 29 ianuarie un raid antiterorist în Yemen. Operaţiunea militară s-a soldat cu moartea unor membri Al-Qaida, dar şi a unui militar american.

Într-o înregistrare, liderul Al-Qaida în Peninsula Arabia (AQAP), Qassim al-Rimi, a condamnat operaţiunea americană, ironizându-l pe preşedintele Donald Trump.

"Noul prost de la Casa Albă a primit o palmă dureroasă peste faţă", a afirmat Qassim al-Rimi, potrivit Institutului SITE, specializat în monitorizarea site-urilor islamiste.

Cititi mai multe pe www.medaifax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.