Akash Ambani, fiul celui mai bogat om din Asia, s-a căsătorit în capitala financiară a Indiei. Imagini de poveste

Postat la 10 martie 2019 183 afişări

Akash Ambani, fiul lui Mukesh Ambani, s-a căsătorit în acest weekend cu Shloka Mehta, fiica lui Russell şi a lui Mona Mehta, în cadrul unei ceremonii care a avut loc sâmbătă în capitala financiară a Indiei, potrivit Press Trust din India.

Akash Ambani, fiul celui mai bogat om din Asia, s-a căsătorit în capitala financiară a Indiei. Imagini de poveste

Îm 2018, Mukesh Ambani l-a depăşit pe fondatorul grupului Alibaba drept cel mai bogat om din Asia, încât compania sa, Reliance Industries, este un conglomerat cu afaceri de 66 de miliarde de dolari din sectorul petrochimic, energetic, textile, resurse naturale, retail şi telecomunicaţii, potrivit Bloomberg.

Preşedintele conglomeratului indian, Ambani avea o avere estimată la 44,3 miliarde de dolari, potrivit Bloomberg Billionaires, în timp ce averea lui Jack Ma este estimată la 44 miliarde de dolari.

 

Mukesh Dhirubhai Ambani este un om de afaceri indian şi preşedintele Reliance Industries, cea mai mare companie privată din India.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
india,
fiu,
capitala,
casatorie,
financiar,
weekend

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.