Air Umbrella, un concept de secolul 22 cu neajunsuri de secol 21

Postat la 20 octombrie 2014 298 afişări

Air Umbrella este dispozitivul momentului pe Kickstarter, adunând peste 85.000 de dolari, mult faţă de suma solicitată iniţial (10.000 de dolari), cu 4 zile înainte de expirarea ofertei. Conceptul este simplu: un dispozitiv care suflă aer sub presiune pentru a proteja de ploaie. Nu este un concept nou, notează Cnet, pentru că în 2010 un designer coreean propunea ceva asemănător; proiectul actual aparţine unor designeri chinezi.

Chinezii spun că Air Umbrella va fi produsă în trei versiuni, de damă, pentru bărbaţi şi una ale cărei dimensiuni pot fi modificate. Un punct slab pare a fi bateria, care poate asigura funcţionarea dispozitivului între 15 şi 30 de minute; o durată de viaţă bună pentru drumul de la maşină la birou, dar nu pentru o lungă plimbare romantică prin ploaie.Preţurile sunt între 88 şi 108 dolari, iar primele livrări ar trebui să fie făcute în decembrie 2015.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
concept,
dispozitiv,
chinezi,
ploaie,
refuz,
coreea,
designer
/actualitate/air-umbrella-un-concept-de-secolul-22-cu-neajunsuri-de-secol-21-13421943
13421943
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.