Afacerile Vascar au crescut cu 23% în primele 9 luni ale anului

Postat la 19 octombrie 2016 169 afişări

Afacerile Vascar au crescut cu 23% în primele 9 luni ale anului

Vascar, unul dintre principalii producători localide preparate din carne, anunţă o creştere de 23% a cifrei de afaceri la nivelul reţelei de magazine proprii, în primele 9 luni ale anului, faţă de acceaşi perioadă a anului 2015.

Cifra de afaceri a companiei a crescut cu 17% faţă de perioada similară a anului trecut, aproape 61.2 milioane de lei.

„Accelerarea ritmului de creştere se datorează majorării vânzărilor la preparatele din carne, susţinute în principal de brandul Moldova în Bucate - un trend ce se reflectă şi în rezultatele generale ale companiei - dar şi extinderii şi modernizării reţelei de magazine proprii. Anul acesta am deschis primul magazin concept Moldova în Bucate la Bacău şi urmează relansarea magazinului din Iaşi, în baza aceluiaşi concept. Până la finalul anului ne-am propus deschiderea a 3 noi magazine proprii”, declară Vlad Ciuburciu, Director de Marketing Vascar. 

În aceeaşi perioadă, magazinele proprii au înregistrat ocreştere a numărului de bonuri cu 9% şi o creştere valorică de 13%, faţă de perioada corespondentă a anului trecut.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.