Whisky de fite

Postat la 21 noiembrie 2007 2 afişări

Pernod Ricard Romania va lansa in curand pe piata variantele super-premium ale marcii Ballantine's: de 17 ani, de 21 de ani si de 30 de ani. Momentul lansarii are doua motive distincte

Pe de o parte pana acum nu au existat stocuri suficient de mari pentru a fi livrat Ballantine's vechi si pe piata romaneasca, accentul fiind pus pe tarile mari consumatoare.

In al doilea rand, explica Tudor Furir, general manager al Pernod Ricard Romania, "nu exista piata, pana de curand, importul acestor specialitati era ca si cum ai fi stricat orzul pe gaste". Variantele superpremium ale Ballantine's ajung la 600 de lei, motiv pentru care se adreseaza consumatorilor care cunosc indeaproape brandul.

Marca detine cam 40-45% din vanzarile de whisky ale Pernod Ricard de pe piata romaneatca, anul acesta cifra de afaceri a companiei urmand sa depaseasca 20 de milioane de euro. "Cred ca in 2008 piata va creste cu 30% in valoare", declara Furir.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FMCG,
whisky
/actualitate/afaceri/whisky-de-fite-1055960
1055960
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.