Piata hoteliera isi revine. Cererea de cazare este pe plus

Postat la 13 mai 2011 37 afişări

Dupa doi ani si jumatate de scaderi pe piata hoteliera, care a pierdut 200 mil. euro, se poate vorbi pentru prima data de o revenire in conditiile in care oamenii calatoresc mai mult, companiile au inceput sa organizeze traininguri, iar cererea pentru cazare a crescut.

Concluzia ii apartine lui Yilmaz Yildirimlar, unul dintre cei mai puternici executivi din turism, care conduce complexul hotelier Radisson Blu de pe Calea Victoriei, cu 718 camere. De altfel, Yildirimlar este si primul executiv de top al unui complex de lux care spune ca daca tendinta de crestere se va pastra, managerii de hoteluri au toate motivele sa fie optimisti.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turism,
hoteluri,
piata,
crestere
/actualitate/afaceri/piata-hoteliera-isi-revine-cererea-de-cazare-este-pe-plus-8264743
8264743
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.