Orange incepe sa vanda de vineri iPhone 3GS. Va deveni cel mai vandut din Romania?

Postat la 28 iulie 2009 126 afişări

Orange Romania a anuntat ca va incepe sa vanda, incepand de vineri, terminalul Apple iPhone 3GS, primele 100 de unitati putand fi comandate online incepand cu ziua de miercuri. Preturile variaza intre 199 si 519 euro, la care se adauga costul abonamentului, de pana la 59 euro/luna.

iPhone 3GS este de aproape doua ori mai rapid decat varianta anterioara de 3G, avand conectivitate HSDPA la viteze de pana la 7,2 Mbps. Pe langa viteza sporita, are capacitate de stocare si autonomie a bateriei mai mare.

Camera foto este de 3 megapixeli, si are functii autofocus si macro. IPhone 3GS vine echipat cu noua varianta de software OS 3.0, care adauga noi functii si servicii (mesaje multimedia, functiile Copy, Cut si Paste).

Terminalul va fi disponibil in mai multe variante de culoare si capacitate a memoriei integrate, respectiv negru, pentru modelul cu memorie de 16GB, alb si negru, pentru modelul cu memorie de 32GB.

Cei care doresc sa achizitioneze un iPhone 3GS pot alege unul dintre cele trei noi abonamente in valoare de 19, 39 si 59 de euro pe luna (TVA inclus).

In functie de tipul de abonament, perioada contractuala si modelul ales, pretul noului iPhone 3GS variaza intre 199 si 519 euro.Reteaua Orange Romania ofera capacitati de transfer de pana la 7,2 Mbps in 35 de localitati, de pana la 3,6 Mbps in peste 700 de localitati si la viteze EDGE de pana la 220kbps la nivel national.

 

Aflati aici care sunt cele mai scumpe telefoane mobile vandute in Romania

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
orange,
iphone,
3g,
focus,
viteze,
memorie,
abonamente,
edge
/actualitate/afaceri/orange-incepe-sa-vanda-de-vineri-iphone-3gs-va-deveni-cel-mai-vandut-din-romania-4702297
4702297
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.