Ofertele speciale, singura arma a firmelor din turism impotriva falimentului

Postat la 06 septembrie 2010 16 afişări

Ofertele speciale de genul "platesti cinci nopti si stai sapte" sau "inscrieri timpurii" au mentinut pe linia de plutire agentiile de turism in acest an, este de parere Alin Burcea, prim-vicepresedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism.

El spune ca taierea cu 25% a salariilor in sectorul public, majorarea TVA si neimplicarea Ministerului Turismului in promovarea turismului intern au contribuit la reducerea vanzarilor de sejururi de catre agentiile de turism. "Am reusit sa ne acoperim cheltuielile doar datorita ofertelor speciale ale hotelurilor din strainatate, care au dat niste preturi extraordinare, si programelor interne de genul inscrierilor timpurii sau al zilelor gratuite oferite de hoteluri", a declarat Burcea.

Cititi mai multe pe www.gandul.info.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turism,
oferte,
firme,
faliment,
ANAT,
Udrea,
promotii
/actualitate/afaceri/ofertele-speciale-singura-arma-a-firmelor-din-turism-impotriva-falimentului-7119628
7119628
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.