Gura de respiro pentru Dacia

Postat la 19 februarie 2009 9 afişări

Sindicatul Dacia a fost anuntat ca uzina trebuie sa majoreze productia de la 1.085 la 1.200 de masini pe zi, dupa ce piata auto din Germania a fost deblocata.

Potrivit viceliderului sindical de la Dacia, Ion Iordache, angajatii au fost anuntati ca vor lucra inclusiv in trei zile de sambata, respectiv in 28 februarie, 14 si 21 martie, pentru ca se estimeaza ca Germania va comanda 30.000 de autoturisme in urmatoarele doua luni, cu 5.000 de unitati mai mult decat pe tot parcursul anului 2008.

Stirea vine la doua luni dupa ce Dacia a renuntat la 920 de persoane care lucrau la fabrica de la Mioveni cu contracte pe perioada determinata, neprelungite de conducere.

Cititi aici mai multe despre cresterea productiei din urmatoarele doua luni, dar si despre strategia de marketing a Dacia pe timp de criza.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Dacia,
productie,
auto,
Ion Iordache
/actualitate/afaceri/gura-de-respiro-pentru-dacia-3960511
3960511
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.