Google va organiza un seminar in Romania

Postat la 09 martie 2010 11 afişări

Un seminar sustinut de reprezentanti ai companiei Google si intitulat "Google si Turismul: Provocarea publicitatii si vanzarilor in mediul online", va fi organizat pe 18 martie, la Palatul Parlamentului, in cadrul targului de turism "Holiday Market", potrivit reprezentantilor ANAT.

Corina Martin, presedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism din Romania (ANAT), a declarat pentru MEDIAFAX ca seminarul " Google si Turismul: Provocarea publicitatii si vanzarilor in mediul online" este organizat de ANAT in parteneriat cu Google Irlanda. In cadrul seminarului vor fi dezbatute cele mai bune modalitati de a promova si de a distribui prin internet ofertele turistice.

"Este pentru prima oara cand exista un seminar Google in Romania, dedicat promovarii online a turismului romanesc", a spus Corina Martin.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Google,
seminar,
turism,
organizare
/actualitate/afaceri/google-va-organiza-un-seminar-in-romania-5730348
5730348
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.