Florin Poştoacă: Dorinţa de reuşită, decisivă în atingerea succesului

Postat la 30 octombrie 2022 358 afişări

Florin Poştoacă: Dorinţa de reuşită, decisivă în atingerea succesului

Vârstă: 35 de ani

Funcţie: Sales Manager

Companie: Nordis Group

Cifră de afaceri (2021): 400 mil. lei

Număr de angajaţi: 500

Număr de colegi aflaţi în subordine: 20 (15 consultanţi de vânzări şi 5 specialişti Sales Support)

Experienţă: Absolvent de marketing la Academia de Studii Economice, Florin Poştoacă lucrează în domeniul imobiliar încă din perioada anilor de facultate. Din 2006 a activat pe piaţa liberă ca agent imobiliar, iar mai târziu, în 2008, a început activitatea în cadrul Nordis Group, unde a avut un parcurs ascendent, începând cu zona de consultanţă imobiliară, property management, management de proiect şi dezvoltare imobiliară. Toată experienţa acumulată vizează proprietăţile premium din zona Herăstrău. Competenţele dobândite de Florin de-a lungul carierei sale – dezvoltare imobiliară, marketing, vânzări, juridic, arhitectură, property management şi, nu în ultimul rând, investiţii imobiliare – conduc către rezultate foarte bune în actuala poziţie de Sales Manager al Nordis Group, unde coordonează o echipă formată din 15 consultanţi.


Ambiţia sau talentul – ce contează cel mai mult pentru a avea succes?

Consider că totul în viaţă depinde de cât de mult îţi doreşti să reuşeşti. De aceea, pun mai mare preţ pe ambiţia şi efortul susţinut care ne ajută pe fiecare dintre noi să fim mai buni pe zi ce trece.

Ce ţi-ar plăcea să ai şi nu deţii în prezent?

Mi-ar plăcea să am mai mult timp pentru citit. Sunt pasionat de cunoaştere, îmi place să acumulez cât mai multe informaţii care mă ajută să mă dezvolt. Chiar şi în zilele cele mai aglomerate, mă străduiesc să citesc cel puţin o oră.

În ce loc te simţi cel mai fericit?

Mă simt cel mai fericit la Nordis Mamaia, unde sunt foarte bucuros să văd cum de la o simplă idee am ajuns la cel mai mare proiect hotelier şi rezidenţial dezvoltat în România.

Care este cea mai realizare din viaţa ta de până acum?

Poziţia pe care o ocup în prezent, de Sales Manager al Nordis Group, încununează parcursul meu profesional de până în prezent şi o consider cea mai mare realizare, în special prin prisma faptului că a conduce o echipă reprezintă una dintre cele mai mari provocări.

Cine este mentorul tău?

Am pornit la drum alături de fratele meu, Emanuel Poştoacă, pe când Nordis Group era la început. Îl admir foarte mult pentru viziunea pe care o are, pentru optimismul său şi îl consider un adevărat mentor.

Ce te motivează?

Mă motivează dorinţa de a duce lucrurile la următorul nivel şi a demonstra că ceea ce nu s-a mai făcut până acum este de fapt posibil, prin muncă şi determinare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Industrie,
Florin Poştoacă,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.