De ce merita sa mergi la munte in extrasezon

Postat la 09 martie 2010 71 afişări

Pana la sfarsitul lunii aprilie, in jur de 29.000 de romani vor putea petrece o vacanta de sase zile la munte, la preturi cu 20-50% mai mici decat in mod normal, in cadrul programului "O saptamana la munte".

Agentiile au scos la vanzare biletele inca de la sfarsitul lunii februarie, prima zi de vacanta la pret special fiind data de 28 februarie. Programul a trecut insa aproape neobservat in prima saptamana, cu rezultate mai slabe decat ar fi trebuit, din cauza ca organizatorii nu s-au pus de acord in privinta unor detalii.

"Oficial, am lansat programul abia pe 7 martie, dupa o saptamana de la inceperea efectiva. Ne-am trezit tarziu, pentru ca Ministerul Turismului trebuia sa ne faca un pic de publicitate prin campania «Turist in Romania»", a declarat pentru Gandul Daniel Vasilescu, presedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR). De regula, in editiile precedente ale programului, agentiile reuseau sa vanda 70-80% din biletele disponibile. In 2010, insa, "prima serie din cele noua e putin ratata", spune Vasilescu: cam o mie de persoane au fost interesate de o vacanta mai ieftina, ceea ce inseamna o cerere de 25-30% din oferta de 3.300 de locuri.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/de-ce-merita-sa-mergi-la-munte-in-extrasezon-5727183
5727183
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.