Cumperi acum cu cardul, platesti peste doua luni. Care sunt (dez)avantajele?

Postat la 24 februarie 2010 20 afişări

Este comod sa stii, ori de cate ori faci plati cu cardul la comercianti sau pe Internet, ca daca vrei sa cumperi mai mult decat te tine buzunarul banii nu sunt o problema. Pentru asta s-au inventat cardurile de credit. In plus, acestea pot fi foarte utile daca vrei sa faci anumite rezervari online la hoteluri din afara sau la companii aeriene, care de multe ori nu accepta decat carduri de credit

Banca Romaneasca a lansat cardul de credit in lei MasterCard Standard disponibil in lei, cu perioada de gratie de pana la 61 de zile, cea mai mare din acest moment de pe piata, cu 0% dobanda la plata cumparaturilor la comercianti si pe Internet.

Dupa expirarea acestei perioade, dobanda este de 24,45% pe an pentru platile la comercianti si online, iar pentru sumele retrase la bancomat rata dobanzii este de 26,45%. Nivelul minim al creditului acordat este de 500 de lei, iar cel maxim de 17.500 de lei.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
card,
cumparaturi,
dobanda,
avantaje
/actualitate/afaceri/cumperi-acum-cu-cardul-platesti-peste-doua-luni-care-sunt-dez-avantajele-5609432
5609432
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.