Cum arata si cat costa noile anvelope Pilot Super Sport de la Michelin (GALERIE FOTO)

Autor: Razvan Muresan Postat la 19 aprilie 2011 30 afişări

Cele mai rapide anvelope de serie din lume de pe pistele de curse au fost lansate astazi pe pietele din Romania, Bulgaria si Serbia. Pneurile Pilot Super Sport sunt proiectate pentru modelele sport ale masinilor de serie precum si pentru autovehiculele imbunatatite.

Disponibila in cinci diametre (18 - 22 inch), gama de anvelope Michelin Pilot Super Sport este in curs de certificare drept prima echipare pentru unele vehicule. Preturile pentru noile modele pornesc de la 300 de euro per bucata, potrivit tarifelor recomandate de producator. Cedric Binoit, directorul comercial al Michelin pentru Romania, Bulgaria, Croatia si Serbia, sustine ca noile modele reduc distanta de franare si consumul de combustibil.



Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Michelin,
Pilot Super Sport,
pret,
anvelope,
lansare,
model
/actualitate/afaceri/cum-arata-si-cat-costa-noile-anvelope-pilot-super-sport-de-la-michelin-galerie-foto-8172170
8172170
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.