Cine este spaniolul care deţine una dintre cele mai mari agenţii de turism din România

Postat la 19 ianuarie 2024 3280 afişări

Cine este spaniolul care deţine una dintre cele mai mari agenţii de turism din România

100 Cei mai admiraţi CEO din România - 37. Javier Garcia del Valle, CEO, Happy Tour Group: O trăsătură esenţială pentru un lider este perseverenţa

Primul vis al executivului a fost să îşi construiască o carieră în aviaţia militară. A studiat însă economia, dar pentru că nu i-a plăcut sufi­cient, a renunţatla cur­suri şi s-a înscris la o altă facultate, specializându-se pe managementul ospitalităţii. Are o experienţă internaţională de peste trei decenii în industria turismului, în poziţii de top management, formată pe pieţe din SUA, Europa şi China.

Din 2008 face parte din echipa Happy Tour, companie al cărei proprietar a devenit în urmă cu doi ani. În business, Javier Garcia del Valle consideră că o trăsătură esenţială pentru un lider este perseverenţa, iar tinerilor aflaţi la începutul carierei le recomandă să fie cu ochii în patru, să se trezească dacă vor să-şi vadă visul cu ochii, citându-l aici pe M.J. Powell, dar şi ca atunci când vor să facă un lucru, să-l privească din toate unghiurile. Este pasionat de sport, în special golf şi motociclism, iar una dintre activităţile sale preferate este să străbată Transfăgărăşanul şi Transalpina pe motocicletă.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.