Bono detine 1,5% din Facebook

Postat la 13 ianuarie 2011 45 afişări

Cea mai populara retea de socializare nu este numai a lui Mark Zuckerberg, acesta detinand doar 24% din companie, restul actiunilor fiind impartite de mai mult de 10 investitori diferiti.

Cota de piata a retelei de socializare Facebook este de peste 50 miliarde de dolari, iar cea mai mare parte a actiunilor (30%) este detinuta de catre personalul companiei care si-a permis sa plateasca 8.5 milioane de dolari pentru domeniul fb.com. Dustin Moskovitz, unul din co-fondatorii Facebook detine doar 6%, iar creatorul Napster, Sean Parker (cel al carui rol este jucat de Justin Timberlake in filmul "The Social Network" ) are 4% din actiuni, cotate la suma de de 2 miliarde de dolari.

Cititi mai multe pe www.apropo.ro

Cum arata actionariatul Facebook

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internet,
Facebook,
Bono,
U2,
actiuni
/actualitate/afaceri/bono-detine-1-5-din-facebook-7886637
7886637
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.