Bancile vor putea acorda in magazine doar imprumuturi prin care raspund pentru produsele finantate

Postat la 13 iunie 2010 10 afişări

Institutiile de credit vor putea acorda in magazine doar asa-numitele imprumuturi legate, destinate exclusiv finantarii unor bunuri sau servicii si prin care vor raspunde, alaturi de vanzator, pentru orice pretentii ale clientului, aflate in conformitate cu contractul incheiat si cu legislatia.

"Se interzice incheierea, in spatiile de comercializare a bunurilor si/sau serviciilor, de contracte de credit pentru achizitionarea acestora, inclusiv a contractelor incheiate prin intermediul comerciantilor de bunuri si/sau servicii. Se excepteaza (...) contractele de credit legate", se arată în Ordonanta de Urgenta privind contractele de credit pentru consumatori, publicată in Monitorul Oficial.

Mai multe amanunte pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
imprumut,
magazine,
lege
/actualitate/afaceri/bancile-vor-putea-acorda-in-magazine-doar-imprumuturi-prin-care-raspund-pentru-produsele-finantate-6393291
6393291
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.