Asa arata primul telefon marca Microsoft

Postat la 20 ianuarie 2010 15 afişări

Microsoft, cel mai mare producator de software din lume a anuntat lansarea in luna februarie a acestui an a propriului sau telefon, cu scopul de a inceta declinul Windows pe aceasta piata, potrivit lui Katherine Egbert, analist din cadrul Jefferies & Co.

In cel de-al treilea trimestru al lui 2009, cota Microsoft pe piata sistemelor de operare pentru telefoane mobile a scazut sub10%, in timp ce Google si Apple au castigat cota.

"Mult asteptatul telefon 'Pink' va avea o camera foto de inalta definitie si va permite si inregistrarea de clipuri video de inalta rezolutie", a spus Egbert, precizand ca Windows Mobile 7, cea mai noua versiune a sistemului de operare Microsoft pentru mobile, ar putea fi lansata odata cu telefonul, crede Egbert.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
Microsoft,
telefon,
lansare,
Pink
/actualitate/afaceri/asa-arata-primul-telefon-marca-microsoft-5383152
5383152
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.