Air France, condamnata sa plateasca peste un milon de dolari familiei unei victime

Postat la 12 martie 2010 26 afişări

Justitia braziliana a condamnat joi compania franceza Air France la plata unei despagubiri in valoare de 1,15 milioane de dolari uneia din cele 228 de victime ale zborului AF447 care s-a prabusit in iunie 2009 in timp ce se deplasa pe ruta Rio-Paris.

Tribunalul statului Rio de Janeiro a condamnat compania la plata sumei de 2,04 milioane de reali (1,15 milioane de dolari) pentru prejudicii morale aduse familiei procuroarei acestui stat, Marcelle Valpacos Fonseca, decedata in acest accident aerian, a anuntat serviciul de presa al tribunalului, calificand disparitia sa drept o "pierdere ireparabila".

"Este important de a evidentia ca pierderea unei fiice si unei surori (...) reprezinta o pierdere ireparabila", a declarat judecatorul Mauro Nicolau Junior, potrivit serviciului de presa.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aviatie,
Air France,
prabusire,
avion,
despagubiri,
victime
/actualitate/afaceri/air-france-condamnata-sa-plateasca-peste-un-milon-de-dolari-familiei-unei-victime-5740834
5740834
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.