Afacerea livrării paşaportului. Compania care va câştiga 120.000 de euro din cel mai vânat contract al anului

Postat la 02 iulie 2014 47 afişări

Afacerea livrării paşaportului. Compania care va câştiga 120.000 de euro din cel mai vânat contract al anului

Compania Sameday Courier estimează că va livra 60.000 de paşapoarte în uma parteneriatului încheiat cu Direcţia Generală de Paşapoarte (DGP).

În schimbul unei taxe de 8,68 lei, persoanele cărora li se eliberează paşaportul pot opta pentru livrarea lui la domiciliu. Tariful este unic atât pentru Bucureşti, cât şi pentru provincie. Durata de livrare a paşapoartelor este de 24 până la maximum 48 de ore de la preluarea lor din cadrul DGP. Prin această masură se elimină obligaţia persoanelor de a se prezenta la ghişeu pentru a ridica paşaportul. Rămâne însă necesară prezenţa la momentul depunerii documentelor pentru eliberarea documentului de călătorie.

Parteneriatul cu DGP a început la data de 23 iulie 2014 şi a fost încheiat în urma unei licitaţii publice.

Procesul de livrare constă în completarea unei cereri de către destinatar, în momentul în care sunt depuse actele pentru emiterea paşaportului. Destinatarul este notificat prin SMS atunci când paşaportul este ridicat de la DGP şi urmează să fie livrat, conform procedurii. 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afacerea-livrarii-pasaportului-compania-care-va-castiga-120-000-de-euro-din-cel-mai-vanat-contract-al-anului-12876036
12876036
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.