Adrian Ţuţuianu a atacat în instanţă excluderea sa din PSD

Postat la 16 noiembrie 2018 19 afişări

Senatorul Adrian Ţuţuianu a anunţat, vineri, că a depus la tribunal o cerere de suspendare a deciziei CExN al PSD privind excluderea sa din partid, acesta spunând că zvonurile privind înscrierea sa în altă formaţiune sunt întreţinute de „camarila” liderului interimar PSD Dâmboviţa, Rovana Plumb.

Adrian Ţuţuianu a atacat în instanţă excluderea sa din PSD

„Mă aflu într-o situaţie personală dificilă, excluderea înseamnă punerea în paranteză a 20 de ani de muncă în PSD, muncă la care nu am de gând să renunţ foarte uşor. Vă anunţt că deşi suntem la 11-12 zile de la data aplicării sancţiunii, nici până astăzi hotărârea Comitetului Executiv Naţional nu mi-a fost comunicată nici mie, nici organizaţiei judeţene. De asemenea, nu a fost comunicată nici hotărârea privind desemnarea unui preşedinte interimar al organizaţiei judeţene (...) Ieri am înregistrat, la Tribunalul Dâmboviţa, o cerere de suspendare a executării hotărârii CExN al PSD, din data de 5 noiembrie 2018, hotărâre prin care s-a dispus excluderea subsemnatului din PSD. Am cerut, pe cale de ordonanţă preşedenţială, suspendarea acestei hotărâri până la pronunţarea unei hotărâri definitive în dosarul de fond care are ca obiect cererea de anulare a hotărârii CExN al PSD din data de 5 noiembrie 2018”, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, senatorul Adrian Ţuţuianu.

Potrivit acestuia, hotărârea de excludere a fost luată cu încălcarea statutului PSD pentru că nu a existat un vot secret aşa cum ar fi trebuit să fie potrivit „simetriei juridice”, iar hotărârea din excludere nu este motivată.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
psd,
excludere,
atac,
instanta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.