Adidas va produce încălţăminte sport în serie, fabricată cu imprimanta 4D

Postat la 07 aprilie 2017 203 afişări

Adidas a lansat, vineri, o nouă pereche de încălţări, fabricată cu imprimanta 4D, intenţionând ca anul viitor să producă în serie pantofi sport folosind tehnologia unui start-up din Silicon Valley, scrie Reuters.

Adidas va produce încălţăminte sport în serie, fabricată cu imprimanta 4D

Intenţia brandului german de a utiliza imprimanta 4D pentru a fabrica încălţăminte face parte din planul de reacţie rapidă la transformările din industria fashion şi de a crea mai multe produse personalizate.

Adidas deja permite clienţilor să îşi personalizeze încălţările comandate online, dar noile metode de imprimare 4D vor fabrica pantofi sport în ediţie limitată şi chiar tălpi realizate pentru a se potrivi greutăţii şi mersului unei persoane.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.