Adevărul pe care nimeni NU a avut curajul să-l spună. Totul se întâmplă azi, la alegerile parlamentare

Postat la 11 decembrie 2016 225 afişări

Adevărul pe care nimeni NU a avut curajul să-l spună. Totul se întâmplă azi, la alegerile parlamentare

Nu îţi face iluzii. Nimeni nu va plânge după tine dacă nu vei merge la vot. Ba chiar o să le convină. Iese din calcul elementul surpriză. Toată campania asta electorală s-a desfăşurat în logica asta. Fără emoţii extra. 

Vânzătorii de ţară, Soros şi oculta useristo-daciano-tehnocrată, gay-ii gata să ne fure copiii i-au făcut să-şi scuipe în sân pe oamenii lor, pregătiţi în block starturi să pună mâna pe ştampilă să alunge satanele. Oamenii ălorlalţi au trolat pe Facebook. Uite-i cum ies din mocirlă cu ,  . Ăilalţi, cei mai mulţi, îşi pansează resemnarea cu un share cu pisicuţe, mai interesante decât orice cioloş, dragnea, nicuşor.  

Află aici adevărul pe care nimeni NU a avut curajul să-l spună. Totul se întâmplă azi, la alegerile parlamentare

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
alegeri
/actualitate/adevarul-pe-care-nimeni-nu-a-avut-curajul-sa-l-spuna-totul-se-intampla-azi-la-alegerile-parlamentare-16023248
16023248
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.